logo

WELKOM OP ONZE BLOG

Hyves is niet meer

Geschreven op 13/11/2013 door


Hyves is niet meer

Chillen.…@thuis
14 dec 2004, 17:16

Dit was mijn allereerste WieWatWaar op Hyves.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik, zoals zovelen, al jaren niet meer actief ben op Hyves, maar nu ik weet dat Hyves er mee gaat stoppen bekruipt mij een vreemd gevoel van sentiment. Het is waar; je weet pas wat je mist als het er niet meer is. Ik scroll door mijn oude foto’s, krabbels en verscheidene WieWatWaars. Het lijkt wel alsof ik door een dagboek blader dat ik al jaren kwijt was. Wat is dit leuk! Waarom heb ik Hyves eigenlijk zo verwaarloosd, de rug toegekeerd, afgedankt…? Ik schaam mij diep. Ben ik nu medeverantwoordelijk voor het verdwijnen van Hyves? Heb ik mijn toekomstige kinderen beroofd van deze eerste ervaring met Social Media? Zij zullen na 2 december nooit meer een krabbel ontvangen, weten hoe het voelt om getikt te worden of respect krijgen van wildvreemde mensen die je vervolgens toevoegde als vriend, want hoe meer hoe beter! Ik zal net als iedereen afscheid moeten nemen van mijn roze met diamanten gepimpte profielpagina en mijn 235 vrienden waarvan ik de helft toch niet ken en waarvan de andere helft al vertrokken is naar Facebook.

Sociale media zijn vluchtig en helaas zijn het grote aanbod en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Social Media Hyves fataal geworden. Dat neemt niet weg dat ik Hyves een warm hart toedraag.
Lieve Hyves, we hebben lief en leed gedeeld en je was een goede vriend, maar nu is dan toch echt de tijd aangebroken dat wij ieder onze eigen weg zullen gaan. Jij gaat verder als game platform en ik heb nieuwe liefdes gevonden in Facebook, LinkedIn en Pinterest. Ik wens je alle goeds, geluk en veel nieuwe leden toe. Wie weet kruisen onze wegen elkaar in de toekomst en lukt het jou wederom mijn hart te veroveren.

Dat Hyves als sociaal netwerk gaat stoppen is een feit, maar laat niet al jouw leuke, gênante en mooie herinneringen verloren gaan die je in de loop der jaren hebt verzameld. Maak hiervoor gebruik van de online tool op www.redjehyves.nl om gemakkelijk en gratis een back-up van jouw Hyves profiel te maken.

Bij elk afscheid hoort natuurlijk een ‘walk down memory lane’, dus hier voor de laatste maal de enige echte dansende Hyves banaan in al zijn glorie:

dansendebanaan


« Naar overzicht

Operations Manager a.k.a. 'The Viking' bij Yellowfizz en parttime televisie regisseur voor SBS. Gestudeerd aan The New School For Information Services. Vrijwillig workaholic en levensgenieter.

Laat een bericht achter